Олія усьми холодного віджиму (нерафінована)

Рейтинг:
Ціна: 450 UAH
  • Термін придатності: 02/2022
  • Тара: Скло
  • Країна виробник: Великобританія
  • Країна походження: Великобританія
Вага: 55 г
Немає в наявності

Нерафінована олія усьми холодного віджиму – 100% натуральна, чиста олія, яка отримана з насіння Isatis Tinctoria. Саме такий, свіжий спосіб видобування олії усьми, допомагає зберегти усі її вітаміни, мікроелементи, жирні кислоти у первинному вигляді, що надає максимальний результат для волосяних цибулин. Найпопулярніша властивість застосування олії усьми – природний, не гормональний стимулятор росту волосся.


• Косметичні властивості олії усьми:
✓ активізовує волосся у фазі спокою, "сплячі" волосяні цибулини;
✓ збільшує щільність, об'єм;
✓ насичує природний пігмент;
✓ сприяє росту новому волоссю, зміцнює "пушкові" волосини;
✓ відновлює пошкоджені волосяні цибулини.


Нерафіновану олію усьми холодного віджиму, що представлена у PL Cosmetics отримують шляхом пресування насіння Isatis Tinctoria, щоб зберегти багатий, поживний, природний її склад та відмінну ефективність у використанні. При замовленні олії усьми, клієнт отримує 100% чистий, екологічний продукт холодного віджиму, без додавання віддушок, консервантів, інших «пустих» інгредієнтів для збільшення кінцевого об’єму, що можна зустріти на косметичному ринку. Олія уьсми PL Cosmetics представлена у простому флаконі з темного скла, укомплектованим металевою кришкою, без додаткових маркетингових деталей, так як вважаємо це марним і в закладену ціну доцільніше, по наших принципам, отримувати найкращу якість інгредієнту.


Спосіб використання олії усьми для волосся:

• Наносити засіб на прикореневу зону волосся по всій голові.

• Після чого масажними рухами проробити шкірний покрив для покращення кровообігу та розподілення олії усьми.

• Прогріти теплим повітрям фену, огорнути волосся шапочкою.Час витримування 1–1.5 год.

• Змити проточною водою. Промити волосся 2 рази шампунем.

• Завершити процедуру підкисленим ополіскуванням чи кондиціонером для закриття лусочок.


• Рекомендоване застосування олії усьми:
✓ У якості лікування 2–3 рази на тиждень, протягом 2 місяців.
✓ У якості профілактичного засобу 4–5 разів на місяць.


* Олія усьми не фарбує волосини, як це може зробити сік усьми.
* При попаданні на інші ділянки шкіри олія усьми не стимулює ріст волосся.
* Можливе виникати незначне печіння під час використання. При надмірному печінні, виникненню зуду, припинити застосування, засіб викликає індивідуальну чутливість.


☂ Рекомендуємо зберігати олію уьсми у темному, сухому місці.


Застереження до використання: алергічні реакції чи індивідуальна непереносимість.

Розгорнути текст

Олія усьми, купити в Києві

Олію усьми купити в Києві можна в нашому PL Cosmetics. Вибирайте кращу олію усьми, ціна якої Вас приємно здивує. Олію усьми купити в Києві і вона дасть Вам нові відчуття, а Ваш організм скаже Вам спасибі. Потрібно дізнатися де можна купити олію усьми - Ви вже знаєте - інтернет магазин PL Cosmetics. На олію усьми ціна в Києві (Україна) не дуже велика, тому Ви можете кращу олію усьми купити в Києві, Харкові, Одесі чи Запоріжжі. Не потрібно їхати за екзотичним плодом в далекі країни. Купити олію усьми в Києві тепер дуже просто. За допомогою нашого сайту Ви можете подивитися скільки коштує олію усьми (холодний прес). Купуйте нерафіновану олію усьми, інтернет магазин PL Cosmetics доставить Ваш товар в Украіне. Інтернет магазин PL Cosmetics надає Вам можливість проконсультуватися з нашими консультантами, які розкажуть Вам все про олію усьми і ціна Вас приємно здивує. А також зможете поставити свої запитання про олію усьми, купити і ціна якої стане для Вас не проблемою. Тому замовляйте олію усьми, ціна якого найкраща у нас в магазині.

Олія усьми холодного віджиму (нерафінована) - Відгуки та коментарі:
Поки немає відгуків про цей товар. Будьте першим, Залиште відгук.
Залиште відгук
Ім'я (обов'язково)
E-mail (обов'язково)
Коментар (обов'язково)

Оцінка для продукту
Повідомити про відповіді